Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Valmiranghel Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Crema DuoLife Beauty Care Collagen Day Cream 50 ml
210 lei
Brand
DUOLIFE
Cod produs
0003
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1. Crema contine 3 tipuri de colagen.
2. Singurul produs de pe piata europeana sub forma de gel-crema (GELTRAP) cu un continut atat de ridicat de colagen - 30% concentratie de colagen, inclusiv 18,5% hidrat de colagen, datorita unei tehnologii de productie brevetate.
3. In crema a fost utilizat un complex de 4 tipuri de acid hialuronic, care ajunge la diferite straturi ale pielii si asigura o hidratare profunda pe mai multe niveluri (HYMAGIC 4D).
4. Indice de naturalete de 98,5%.
Utilizarea hidratului de colagen cu o metoda brevetata de stabilizare termica si microbiologica asigura unicitate si exclusivitate pe piata europeana. Colagenul, fiind o proteina, este un mediu nutritiv pentru multe grupuri de microorganisme si, prin urmare, stabilizarea sa microbiologica eficienta este esentiala pentru a asigura o utilizare sigura in produsele cosmetice. Hidratul de colagen utilizat in produsele noastre prezinta stabilitate atat termica, cat si microbiologica, confirmata prin brevetul Pat.233679.

DuoLife Beauty Care Collagen Day Cream are proprietati hidratante remarcabile. Utilizarea a doua substante active foarte eficiente ofera un efect de hidratare confirmat in teste de aplicare.
SQUALANE este un ingredient natural al sebumului nostru. Ajuta la mentinerea structurii lichide hidro-lipidice adecvate a liantului intercelular, asigurand o hidratare adecvata a pielii noastre.
HYMAGIC 4D este o combinatie unica de patru tipuri de acid hialuronic cu proprietati diferite care ajung la toate straturile pielii noastre.
Din Gura in Gura